Генетичен тест потвърди кончината на шефа на “Вагнер Генетични тестове потвърдиха смъртта

...
Генетичен тест потвърди кончината на шефа на “Вагнер Генетични тестове потвърдиха смъртта
Коментари Харесай

През април Пригожин предсказал смъртта си: Самолетът ще се разпадне

Генетичен тест потвърди кончината на шефа на “Вагнер ”

Генетични проби потвърдиха гибелта на водача на “Вагнер ” Евгений Пригожин, разгласи Следственият комитет на Русия.

“По време на следствието на самолетната злополука в Тверска област бяха приключени молекулярно-генетичните проучвания. Според тях е

установена самоличността на всички 10 починали

Те подхождат на листата в полетния лист ”, настояват съветските управляващи.

Освен Пригожин на борда на съдбовния полет са и няколко командири на “Вагнер ”. Сред тях е и Дмитрий Уткин, който води военните интервенции на групата.

Катастрофата става тъкмо 2 месеца откакто Пригожин поведе протест на “Вагнер ” против Кремъл, само че след съглашение се реалокира в Беларус. Президентът на Русия Владимир Путин дефинира действието като “нож в гърба ”, а това породи и теории, че Кремъл е виновен за злополуката.

Въпреки че Москва отхвърля да има интервенция в гибелта на “готвача на Путин ”, спекулациите не престават. 40-секунден фрагмент от изявление с Пригожин от 29 април разпали в неделя още догатки към гибелта му.

В клипа на военния блогър Семьон Пегов водачът на “Вагнер ” декларира, че страната е “достигнала точката на шупване ”. “Защо приказвам толкоз почтено? Защото нямам това право, пред тези хора, които ще продължат да живеят в тази страна. В момента те са лъгани.

По-добре да ме убият ”,

показва изрично Пригожин.

“Русия е на ръба на злополука и в случай че механизмите ѝ не бъдат оправени, то самолетът ще се разпадне във въздуха ”, прибавя още той, като точно тези реплики карат редица консуматори на телеграм, където клипът се популяризира, да предположат, че Пригожин е бил наясно със ориста си. “Той е знаел ”, настояват те. В постовете, които изрично дефинират Путин като виновен, написа “трябва да си амеба, че да не схванеш това ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР